„ Az egyszerűség a kifinomultság legfelsőbb foka ”

Leonardo da Vinci

Adatvédelem

Üzemeltetői adatok:
Cégszerű elnevezés: STAND-Art MAX Kiállítás Tervező-, Kivitelező és Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 08-09-019334
Adószám: 11731355-2-08
Elektronikus elérhetőség: stand-max@stand-max.hu
Telefonszám: +36-30/9470 590
Kapcsolattartó személy: Gyarmathy Zoltán
Szerződés nyelve: magyar

Használat feltételei
Ezen WEB-oldalak használatával egyetért az alábbi feltételekkel. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a használat feltételeit időnként aktualizáljuk. Ezért kérjük rendszeresen ellenőrizze a változtatásokat.

Adatvédelem
Minden az STAND-Art MAX WEB-lapján megjelenő személyes adat kizárólag az Ön segítésére, a termékinformációk átadására vagy szolgáltatási ajánlat adása céljából kerülnek nyilvántartásba ill. feldolgozásra. STAND-Art MAX biztosítja Önt, hogy az Ön adatait a jelenleg érvényes adatvédelmi jog előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli.

Copyright
Minden jog fenntartva. Szöveg, kép, hang és egyéb megjelenítési formák és annak elrendezése a STAND-Art MAX Web-oldalon az STAND-Art MAX Kft. jogvédelme alá tartozik. Annak sokszorosítása, az egész vagy egyes részletek átalakítása az STAND-Art MAX Kft jóváhagyása nélkül nem engedélyezett. Néhány STAND-Art MAX Web-oldal tartalmaz olyan részleteket, melyek harmadik személy jogvédelme alá tartoznak.

Garancia
Jelen WEB-oldal a lehető leggondosabban került összeállításra. Ennek ellenére STAND-Art MAX fenntartja a jogot, hogy az előforduló hibákért, változásokért felelősséget nem vállal. Minden a jelen WEB-oldal közvetlen vagy közvetett használatából adódó bárminemű kár megtérítését STAND-Art MAX kizárja, amennyiben ez nem az STAND-Art MAX durva hanyagságából vagy bizonyíthatóan szándékos magatartásából keletkezett.
STAND-Art MAX nem felelős külső linkekért ill. egyéb internetes kapcsolattartás tartalmáért.